Etsi

Opiskele VoiceWell®-hoitajaksi Tampereella!

Kouluttajana Kirsti Leppänen


Koulutus on tarkoitettu Valviraan rekisteröidyille koulutetuille hierojille. Koulutus on suunniteltu siten, että opettamamme tiedot ja taidot täydentävät perusammattia ja mahdollistavat VoiceWell-menetelmän soveltamisen. Se koostuu anatomian, fysiologian, kehon- ja lihashuollon teorian opetuksesta sekä hoitotekniikoiden harjoittelusta että ohjatusta klinikkaharjoittelusta ja kirjallisesti raportoiduista asiakastapauksista.


VoiceWell®-koulutus on kokonaisuus
, jonka voi opiskella osissa

  1. BASIC LEVEL ELI PERUSTASON
  2. PROFESSIONAL LEVEL ELI KEHON, ÄÄNEN JA PURENNAN AMMATTILAISTASON OPINNOISTA

Koulutus jakautuu minimissään noin vuoden ajalle: 6 koulutusjaksoa (pe – la), jotka sisältävät tutkimista, opastusta asiakkaan ohjaukseen, anatomian ja fysiologian luentoja, demonstraatioita, havainnointia ja hoito-otteita ja niiden eri sovelluksia, harjoittelua ryhmässä ja klinikka-asiakkailla.


Koulutuksen aikataulu 2022

Basic level

  • 12.-13.8.2022 MIIMISET JA SUUNPOHJA, PURENTA JA LEUKANIVEL
  • Basic level -koulutuksen voi suorittaa myös monimuoto-opintoina Purento-koulutuksessa! Lue lisää www.purento.fi.

Professional level
  • moduuli 1: 9.-10.9.2022 RINTAKEHÄ, HENGITYS, PALLEA JA NISKA. FASKIAN PERUSTEISTA SEKÄ LATERAALI JA SYVÄLINJA.
  • moduuli 2: 7.-8.10.2022 KIELILUUN ALA- JA YLÄPUOLISET RAKENTEET, NIIDEN TOIMINTA JA HÄIRIÖT. ÄÄNIHARJOITUKSET JA OMAN ÄÄNEN ANALYYSI SEKÄ PALAUTE. FASKIOISTA PINNALLINEN ETULINJA.
  • moduuli 3: 11.-12.11.2022 KIELI JA SEN TOIMINTA, ARTIKULAATIOHARJOITUKSET. RYHTI, TUTKIMINEN, KOKONAISUUKSIEN RAKENTAMINEN, KÄDET JA KYLKIHOITOTEKNIIKAT. FASKIOISTA KÄDEN LINJAT.
  • moduuli 4: 13.-14.1.2023 SELKÄ, LANTIO, OLKAPÄÄ, KÄDET OSANA KOKONAISUUTTA. KERTAUSTA AIKAISEMMIN OPITUSTA. HARJOITUSNÄYTÖT. FASKIOISTA SPIRAALILINJA.
  • moduuli 5: 10.-11.2.2023 YHTEENVETOA OPITUSTA/KERTAUSTA. KIRJALLINEN TENTTI JA NÄYTÖT.
  • EXTRA: Äänipäivä 8/2023


Koulutus ei anna pätevyyttä puheterapeutin, puhetekniikanopettajan eikä laulunopettajan ammatteihin. Opiskelijat haastatellaan ennen koulutuksen alkamista ja heiltä edellytetään tervettä puheääntä, motivaatiota opiskella ja kehittää omaa ammatillista osaamistaan.

VoiceWell-hoitajakoulutuksen kokonaishinta on 3162€ (sis. alv 24%). Koulutuksen voi maksaa neljässä erässä sopimuksen mukaan. Jos olet osallistunut Purento-monimuotokoulutukseen, maksamasi summa vähennetään VoiceWell-koulutuksen kokonaissummasta.

Tiedustelut ja sitovat ilmottautumiset
 Kicka Leppänen, VoiceWell® -menetelmän kehittäjä ja kouluttaja, sähköpostitse voicewellkicka@gmail.com tai puhelimitse 0505831965